Nyelv
rendeles [ kukac ] czencz . hu +36 96 566 407

A Czencz 2002 Kft. a telephelyének működtetéséhez szükséges villamos energia egy részét megújuló forrásból kívánja előállítani.

Ennek érdekében egy a nap energiáját hasznosító Háztartási Méretű Kiserőmű építésébe kezdett. A beruházás finanszírozását saját forrásból illetve ezen pályázat által biztosított forrásból fedezi. Az árajánlatok beszerzése és elemzése során kivitelezőnek kiválasztásra került a Kábelbarát Mérnökiroda Kft. A vállalkozási szerződés megkötését, illetve a munkaterület átadását követően a napelem tartószerkezetek felszerelése, napelem táblák felhelyezése, kapcsoló dobozok, inverterek felszerelése, telepített rendszerek próbaüzeme következett. A területileg illetékes áramszolgáltató az E.on Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. felé jelezve lett a rendszer elkészülte, akik a mérőórát lecserélték ad-vesz mérőre és módosították a hálózathasználati szerződést. A kötelezően előírt nyilvánossági elemek megvalósításának befejezése, a költségek kifizetése után  rendszert használatba vette a cég, biztosítva ezzel a működtetési költségek csökkentésén túl az alacsonyabb károsanyag kibocsájtást, csökkentve a környezet terhelését, ezáltal a vállalkozás ökológiai lábnyomát.

Fontos eredménye továbbá a beruházásnak a szemléletformálás mind a dolgozók, mind pedig a vevők és a vállalkozás szűkebb, illetve tágabb környezetében mozgók számára, hogy mennyire fontos a környezetvédelem és ebben a Czencz 2002 Kft. jó példával jár előttük.

Czencz kaputechnika
Scroll to Top